O inventie moderna – Testul de Slabit online

Sanatate — on September 14, 2013 at 4:10 pm de Clax

In zilele noastre, pe zi ce trece tehnologia parca evolueaza din ce in ce mai repede. Acest lucru aduce o multime de beneficii atat pentru ca ne usureaza viata dar si pentru ca in acest timp evolueaza si medicina. In acest capitol se incadreaza si noua aplicatie online denumita si Testul de Slabit, acesta este valabila chiar si in limba romana, vizitati testuldeslabit.com pentru mai multe detalii.

Aceasta aplicatie incredibila calculeaza cu o precizie foarte mare necesitatile nutritionale unui anumit individ in functie de raspunsurile pe care acestea le da la chestionarul de pe siteul oficial. Asadar, aplicatia detecteaza care este cauza greutatii in axces si genereaza cel mai usor de urmat remediu pentru a combate cat mai rapid kilogramele in surplus.

Aplicatia nu genereaza diete de slabit sau diferite alte lucruri de acest gen ci doar trucuri eficiente individului in cazul respectiv. Datorita faptului ca fiecare organism este unic in felul sau trebuie tratat ca atare, pe acest principiu se bazeaza si testul de slabit. O dieta clasica sau un produs de slabit este general si nu are acelasi efect (asta daca are…) la toate persoanele pecare o urmeaza sau administreaza. Testul de slabit tine cont de acest lucru, iar calculand cu o precizie foarte mare face anumite recomandari ce sunt usor de urmat.

Avantajele testului de slabit

Spre deosebire de o dieta, principalul avantaj al testului este faptul ca nu interzice nici un aliment. Astfel regimul alimentar ramane aproape acelasi si nu este schimbat decat foarte putin, in proportie de maxim 10%. Aceasta proportie de 10% o reprezinta alimentele extrem de periculoase pentru corpul uman, pe care nici macar un medic nutritionist nu le consuma niciodata.

Un mare alt avantaj il constituie faptul ca tot procesul de completare al chestionarului si de generare al raspunsului dureaza foarte putin, aproximativ 15 minute. Viziteaza siteul oficial si incepe chiar astazi sa slabesti rapid dar sanatos!

Doresti mai multe informatii decat sunt in acest articol? Intreaba si ti se va raspunde!


1 Comment

  1. Marina says:

    Am incercat acum o luna si nu am cuvinte de laud .M-a ajutat sa slabesc 14,5 kg, ceea ce mi-a schimbat radical viata. Recomand cu caldura dieta ORICUI vrea sa scape de grasimile in plus.

    ReplyReply

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu