Despre hidroizolarea cu spuma poliuretanica

Gospodarie — on June 3, 2013 at 8:35 pm de Clax

Din nefericire, odata cu venirea anotimpului ploios trebuie sa ne pregatim gospodaria pentru a rezista impotriva apei in abundenta. In caz contrat, apa poate patrunde in interior si afecta imobilul atat pe termen scurt, inundarea obiectelor din interior, cat si pe termen indelungat, aparitia diferitelor bacterii si ciuperci in tencuaiala sau mai ales lemn.

De ce avem nevoie de o buna hidroizolare?

wholesale plain jerseys Men’s Chicago Bears Brian Hoyer Pro Line Navy Player Jersey,cheap pro jerseys Mens Denver Broncos Bradley Roby Nike Orange Game Jersey.wholesale football jerseys blank Women??s Jacksonville Jaguars Justin Blackmon Nike Black Game Jersey,cheap pittsburgh steelers jerseys Men’s Kansas City Chiefs Jah Reid Pro Line Team Color Jersey,cheap authentic nfl jerseys for sale Youth Buffalo Bills Jonathan Dowling Pro Line Royal Player Jersey Cheap NFL Jerseys

Odata cu trecerea timpului structurile devin vulnerabile, mai ales daca sunt expuse anumitor fenomene ale naturii(furtuni, vanturi puternice, ploaie in exces). In astfel de situatii, daca nu beneficiem de o buna hidroizolare apa poate patrunde cu usurinta in locuinta, iar cel mai vulnerabil este de obicei acoperisul casei. Multe persoane folosesc in izolarea acoperisului smoala, insa mai nou, in constructiile moderne, pentru hidroizolatii se foloseste spuma poliuretanica, care s-a dovedit a fi mult mai eficienta, avand de asemenea si foarte bune proprietati de izolare termica.

Observandu-se cu usurinta beneficiile spumei poliuretanice in hidroizolatii, acest material a inceput sa fie din ce in ce mai folosit si in Romania. In primul rand costul este mai mic decat daca se utilizeaza alte metode, pentru o constructie noua fiind un lucru foarte important mai ales in aceste vremuri de criza economica. Un alt mare avantaj este faptul ca este foarte eficienta deoarece izoleaza foarte bine, aceasta are un coeficient lambda de doar 0.022 W/m.K ceea ce este foarte bine. Aceasta mai are si un timp scurt de aplicare, in conditii optime se poate atinge suprafata de aproximativ 500 de mp (suprafata mare) avand o aderenta extrem de buna, ne mai fiind nevoie de sistem de prindere fix sau de tip adeziv. Un alt avantaj este faptul ca este garantata foarte mult timp si este rezistenta la cele mai dure substante de la combustibil si pana la diferiti acizi poluanti.

Pentru a va demonsta eficienta spumei poliuretanice vreau sa va spun ca aceasta a fost utilizata si de catre armata americana si conform unui studiu, in anul 2009 aceasta a reusit sa economiseasca aproximativ 1 milion de dolari americani utilizand aceast produs economic si eficient.

In scurt timp, in functie de prevederile legale din punct de vedere al ecotehnologiei, spuma poliuretanica o sa devina obligatorie in spatiile de productie ce polueaza mediul inconjurator.

Doresti mai multe informatii decat sunt in acest articol? Intreaba si ti se va raspunde!


0 Comentarii

Tu poti fi primul care lasa un comentariu.

Lasa un comentariu