Cum sa Slabesti Natural

Sanatate — on April 28, 2010 at 1:07 am de Clax

Acum 3 luni m-am gandit sa incep sa slabesc si cum cea mai buna metoda de a slabi sunt dietele, am gasit una naturala 100%. Este vorba de dieta prezenata pe acest site http://slabeste-natural.k7.ro care pentru mine a functionat. Este a doua incercare a mea de a slabi prin dieta si care a functionat si de aceea v-o recomand cu caldura.
Urmez dieta de 2 luni si am slabit 5 kg! Nu este foarte mult, ba chiar putin comparativ cu produsele de slabit care nu sunt nici pe departe prea naturale. Dar totusi am slabit natural, in nici un caz cu pastile (ceea ce nu mi se pare o alegere buna).
Am fost putin sceptic la inceput dar nu am avut de ce. Dieta ‘Slabeste Natural‘ este mai mult un regim de viata decat o simpla dieta, aceasta incearca sa combine gastronomia intr-o dieta mergand pe principiul ca nu este necesar sa te abti de la mancare ca sa slabesti.

Toata treaba este foarte simpla si consta in alegerea alimentatiei corecte astfel incat sa slabim gradat. Dieta contine 2 faze:
1. Pierderea in greutate
2. Mentinerea greutatii la care s-a ajuns

Imi pare rau dar nu o sa postez detaliile dietei pentru ca nu ar fi corect, daca sunteti interesati de aceasta o puteti comanda de pe site-ul oficial http://slabeste-natural.k7.ro.

Doresti mai multe informatii decat sunt in acest articol? Intreaba si ti se va raspunde!


Tags: , ,

3 Comments

    Lasa un comentariu